Get Adobe Flash player

Save the date! 11 april feestelijke overdracht haven Kolhorn!

Reserveert u alvast in de agenda: zaterdag 11 april vanaf 14.00 uur zal er een feestelijke overdracht plaats vinden in de haven van Kolhorn. Wethouder Theo Meskers, van de gemeente Hollands Kroon,  zal de haven overdragen aan de stichting Waterrecreatie Kolhorn. Deze stichting heeft een overeenkomst tot dienstverlening over het havenbeheer afgesloten met Maatwerk in Sport. Dus ook het nieuwe haventeam van de haven van Kolhorn zal zich presenteren!

Nadere informatie over het programma volgt binnenkort

2014, goed jaar voor Gymsport accommodaties in Nederland

2014 is en goed jaar geweest voor gymsport accommodatie in Nederland! Ondanks de teruglopende budgetten en de recessie zijn er in 2014 weer 4 nieuwe accommodaties bijgekomen; een multifunctioneel sportcentrum met specifieke gymsporthal in Zierkizee ( 850 m2), GV Veenwouden heeft op een indoor tennisbaan een gymsportcentrum gerealiseerd, In Hoofddorp werd het Koning Willem Alexander sportcomplex gerealiseerd, waarin een gymsporthal en Ritmische Gymnastiek oefenruimte zijn gerelaiseerd ( 1100 m2) en O&O Zwijndrecht heeft haar gymsport accommodatie gemoderniseerd en verder uitgebreid. Maatwerk in Sport ondersteunt namens de koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie alle accommodatie trajecten in Nederland. De koerswijziging van deze sportbond, die in een strategisch plan haar ambities heeft vastgelegd blijkt te werken, de ontwikkeling van ledetallen komen uit de rode cijfers en de maatschappelijke positionering neemt toe. Vooral in het onderwijs en gymsport wordt hip, dans, freerunning, Fantastic Gymnastics (groot NK) in Rotterdam en een klinkende herenselectie die in de clip “War” van Kensington optreedt zijn daar debet aan.

Lets challenge 2015! Doelstelling weer 5 nieuwe gymsportcentra!

Maatwerk in Sport wordt Havenbeheerder Kolhorn!

dorp luchtfotoOp een paar formaliteiten na is de overdracht van de haven van Kolhorn een feit, Maatwerk in Sport is dan vanaf 1 januari 2015 ook de havenbeheer van Kolhorn! Na, met grote betrokkenheid, de haven ruim 26 jaar te hebben beheerd, draagt havenmeester Ben Kaper (pensioen) de haven over aan de nieuwe generatie havenbeheerders van Maatwerk in Sport. Twee jonge dynamische vrouwen gaan de uitdaging aan om de haven weer nieuwe elan te geven.  Maatwerk in Sport heeft de gemeente overtuigd van haar plannen om met de haven de toeristische mogelijkheden van Kolhorn meer te activeren. Samenwerking is daarbij het sleutelwoord, de musea, de bourgondische mogelijkheden, het monumentale dorp, de Nachtmarkten en het Kolhorner Waterweken zijn een aantal voorbeelden van deze samenwerkingsmogelijkheden, wij zeggen Kolhorn gaat “aan”.KH 44

Binnenkort zullen wij meer vertellen over onze uitwerking van de ideeen, “Waterrijk Kolhorn” op de kaart!

Wilt u op de hoogte blijven van plannen meldt u aan voor onze digitale “Havennieuws” via info@beachrugby.nl  met onderwerp: Havennieuws

Maatwerk in Sport ondersteunt accommodatiebeleid van de Konklijke Nederlandse Gymnastiek Unie

De Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie wil in haar meerjaren Strategisch Plan meer aandaht geven aan de realisatie van gymsport accommodaties. Maatwerk in Sport ondersteunt dat proces en ontwikkelt met het werkveld van de KNGU en andere partners een nieuw moduelair systeem voor Gymsport accommodaties, dat goed aansluit  de enorme diversiteit aan sportvormen binnen de KNGU. Daarnaast worden workshops voor sportclubs georganiseerd om hen te ondersteunen bij een accommodatieproject in de eigen gemeente.

Maatwerk in Sport ondersteunt Europees Kampioenschap rugbysevens voor Dames!

Op hetzelfde weekend dat ons Ameland Beach Rugby Festival plaats vindt zal ook het Europese kampioenschap rugbysevens voor Dames worden gehouden op het eiland. Een perfecte combinatie waarbij onze circa 5000 gasten van het festival een extra activiteit hebben… het aanmoedigen van Nederland, want het Nationaal Team speelt ook!

Het toernooi vindt plaats onder auspicien van de Europese rugbykoepel de F.I.R.A. en wordt georganiseerd door de Nederlandse Rugby Bond. Uiteraard vindt Maatwerk in Sport het een eer om deze organisatie met haar deskundigheid te ondersteunen. Wij adviseren het organisatiecomite van dit mooie toernooi waar maar liefst 12 landen tegen elkaar in het strijdperk treden.